Qlupp™ bouwt het eerste Sales Professionals Eco System (SPES)

Sales professionals willen hun vaardigheden ontwikkelen door middel van moderne en leuke leermethoden.

De tijd dat dat je up to date kon blijven door een paar dagen offline te trainen of door een standaard e-learning cursus te volgen zijn voorbij!

Dat was toen!

De jongste generatie account managers willen uitgedaagd worden op een leuke manier.

Dit betekent dat een online leeromgeving daaraan moet voldoen om de sales professional geboeid en aangehaakt te houden.

In het model hiernaast model worden de vier ook door ons gebruikte begrippen in hun context geplaatst, waarbij talent en vaardigheid de vaste basiscomponenten zijn, welke voor wat betreft de voorspelbaarheid van het (gewenste) gedrag sterk worden beïnvloed door flexibele motivatie en veranderlijke omgeving.

Ons SALES PROFESSIONAL ECO SYSTEM zal op alle vier aspecten een positieve invloed hebben.

De onderscheidende leeromgeving van qlupp™

  • Challenges, Battles en Gaming elementen voor onderlinge competitie
  • Ranking en Levels voor zichtbare en meetbare vorderingen
  • Moderne content die via vlogs, blogs, relevante artikelen en video's gedeeld wordt
  • Aan Tijd en plaats zijn we niet gebonden
  • Een betrokken community voor terugkoppeling en ondersteuning
  • Met online meetings waaronder webinars, groeps sessies via skype en facetime
  • En uiteraard 1 on 1 online coaching
  • Maar ook offline meetings met netwerkmogelijkheden, interessante sprekers en live battles
  • Via het dagelijkse micro learning programma uitgedaagd worden je kennis te toetsen

De ontwikkeling van de vaardigheden van een sales professional moet naadloos passen in zijn leven. Het moet dus leuk, uitdagend, snel en waardevol zijn.

Onderdeel zijn van qlupp™ wordt "life in sales"

13 onderscheidende vaardigheden met elk 7 levels

Qlupp™ paspoort

Bij qlupp™ leggen we niveau van de vaardigheden vast in het zogenaamde qlupp™ paspoort. In dit paspoort wordt vastgelegd op welk level (1-7) de sales professional zijn 13 vaardigheden beheerst.

Klik hier voor de 13 onderscheidende vaardigheden van een sales professional

Net als andere diploma's of certificaten die gepubliceerd worden op sociale media, kan iedere sales professional straks trots zijn/haar eigen qlupp™ paspoort showen.. Werkgevers kunnen zo gerichter zoeken naar de vaardigheden die hij in zijn sales team nodig heeft. Dat maakt het recruiterings proces veel efficiënter en sneller.

Trainers en coaches

Qlupp™ werkt samen met sales trainers en coaches die werknemers in commerciële functies in het  qlupp ™ Sales Professionals Eco systeem inschrijven. Deze trainers/coaches spelen een belangrijke offline rol bij het bereiken van het hoogste niveau. Daarnaast zal  qlupp™ de community uitbreiden door het inzetten van social selling  totdat uiteindelijk alle sales professionals zijn verbonden en elkaar gaan uitdagen om zichtbaar te maken wie uiteindelijk de beste is in zijn klasse!

Wij streven ernaar om het qlupp™ paspoort de wereldstandaard te maken en dat de hoogste posities in de ranglijst het continu doel van elke sales professional is!

Mutual Sustainability

De missie van qlupp™ is de sales professional de erkenning terug te geven die het verdient. Relaties aangaan gebaseerd op Mutual Sustainability is geen makkelijke opgave.

Een succesvolle organisatie stuurt niet alleen op geld maar ook op duurzame relaties. Mutual Sustainability maakt keuze makkelijker, geeft richting aan een organsatie en zorgt voor de juiste balans tussen korte- en langetermijn doelen. Mutual Sustainability garandeert het voortbestaan en de toegevoegde waarde van uw organisatie door u te richten op relaties in het besef van wederzijdse afhankelijkheid.

'Mutual Sustainability - Sturen op relaties' is een praktisch en inspirerend handboek voor managers. Per toepassingsgebied beschrijven de auteurs waarom het beter is ook op relaties te sturen en hoe u dat doet. Het biedt verscheidene instrumenten waarmee de resultaten bovendien meet- en vergelijkbaar zijn.

Mutual Sustainability is verrassend helder en eenvoudig. Laat u inspireren, en vooral: doe er wat mee. Het levert u veel op.

>